dinsdag 10 maart 2009

Laatste nieuwtjes!

Het is dinsdag 10 maart. Morgen wordt een drukke dag. Om 10 uur een bespreking over de geplande dialoog op zondagmiddag in Cultureel Cafe De Nor. Om 13 uur bekijken we met Mariam Er-Rabhi van dansschool Future Vibes wat de mogelijkheden zijn voor een leuke dansles op locatie... Want zeg nou zelf, als je het over Urban & Street Dance hebt, dat kan toch alleen maar buiten...??

'S Middags gaan we naar Sittard, waar sneldrukkerij Pasklaar ons zal helpen met promotiemateriaal voor dit vierde Music for Gaza evenement. Wij zijn uiteraard heel blij dat ze ons op deze manier willen sponsoren!

En over sponsors gesproken...

Voor de concertzaal De Nieuwe Nor hebben we nu VIER sponsors: Heerlen Mondiaal, Vredesburo Heerlen, Simply Dutch Recordings en Erwin Musper (Studio the Bamboo Room en platenlabel Yeayeayeah Records), gelouterd engineer/producer en ooit zelf muzikant met Partner die grote bekendheid genoot dankzij hun hit Kayuta Hill.

We zijn dus bijna halverwege! Maar het is nog niet genoeg, want we zoeken toch echt nog naar ZES mede-sponsors die elk 85 euro willen bijdragen om een mooi Music for Gaza benefietconcert te kunnen programmeren.

De lijst van bands die interesse hebben om te komen spelen is inmiddels uitgebreid met The Mondays, een jazzrock band die ooit onder auspicien van de Heerlense drummer Geert Roelofs haar schreden op de Neerlandse podia maakte. Met dank aan Geert voor de warme aanbeveling. De kans bestaat dat hij zelf overigens ook acte de presence komt geven met een van zijn andere ensembles...

Op muzikaal vlak kan het dus heel divers en interessant worden... maar veel is afhankelijk van het feit of we nog ZES sponsors kunnen vinden, dus zegt het alsjeblieft voort!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten