maandag 30 maart 2009

De stand van zaken: 30 maart

Er is weer veel gebeurd de afgelopen week. We zullen proberen alles overzichtelijk samen te vatten! Eerst een belangrijke dienstmededeling, of liever gezegd, een verzoek. Merlijn Twaalfhoven werd enige tijd geleden geinterviewd voor Mambapoint TV en dingt nu mee voor een cheque ter waarde van 500 euro voor zijn projecten. Dus ook voor Music for Gaza! Klik HIER om je stem uit te brengen en zeg het uiteraard voort en voort...

Tien sponsors voor concertzaal De Nieuwe Nor!

Met grote vreugde kunnen wij mededelen dat we tien sponsors hebben gevonden voor de concertzaal, het programma voor het benefietconcert kan nu dus worden samengesteld. SP Heerlen tekent gracieus voor twee sponsordelen, terwijl een weldoener die anoniem wenst te blijven zich eerder al als onze achtste sponsor aankondigde. Heerlen Mondiaal, Vredesburo Heerlen, Simply Dutch Recordings, Erwin Musper, Dagblad de Limburger, Soundmaze, WWV Reschlo, ????? en SP Heerlen, heel erg bedankt voor jullie betrokkenheid en medewerking!

Erwin Musper's column in Music Maker





(klik op foto) Erwin Musper woont en werkt al jaren in de Verenigde Staten en schrijft een column voor Music Maker, het vakblad voor bands en muzikanten. In nummer 03, die deze weken in de schappen ligt, wijdt hij een stuk aan Music for Gaza.










Sponsors en vrijwilligers voor catering gezocht!

Ja. We zijn nog niet klaar. We zoeken naarstig naar sponsors en vrijwilligers die willen helpen de inwendige mens te versterken. De Nieuwe Nor beschikt over een fijne keuken waar we gebruik van mogen maken, dus zoeken we naar keukenprinsessen- en prinsen die onze bezoekers kunnen verrassen met Palestijnse specialiteiten of andere lekkernijen. Naast muziek staat ook gastvrijheid hoog in ons Music for Gaza vaandel, dus... interesse? Meld je aan via musicforgaza(AT)gmail.com

Dialoog met panel en publiek

Op zondagmiddag wordt in het cafe een dialoog of discussiemiddag georganiseerd in samenwerking met het Centrum voor Diversiteit. Zoals vorige keer al werd aangekondigd, zal Max Arian (SIVMO, eindredacteur De Brug, journalist De Groene Amsterdammer) als gesprekleider fungeren. Een van de panelleden is Aissa Meziani, raadslid in Venlo voor GroenLinks en o.a. werkzaam als jongerenwerker. Er wordt achter de schermen hard gewerkt door o.a. Chaib Stiuat (Centrum voor Diversiteit) om nog andere panelleden uit te nodigen. Ook hebben we SP Heerlen gevraagd een afgevaardigde aan te wijzen voor wat hopelijk een interessante en vruchtbare ontmoeting zal worden!

Roskilde Festival Denmark doneert 1 miljoen kroner voor Hip Hop in Gaza

En dat er nog meer landen inzetten op muziek voor Gaza, bewijst dit geweldig gebaar uit Denemarken: de Roskilde Festival Charity Society zal 1 miljoen kroner schenken (zo'n 135.000 euro) voor de oprichting van een hip hop centrum in Gaza.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten